Spustili jsme nový web s moderním designem a novými funkcemi!

Srpen 2024

S radostí Vám oznamujeme, že jsme pro Vás spustili nový web, který nabídne kompletní přehled našeho portfolia a celou řadu nových funkcí pro naše stálé uživatele.

Udělali jsme kompletní redesign našeho webu, který je nyní přehlednější, modernější a uživatelsky přívětivější. Naše stránky se nyní lépe přizpůsobují různým zařízením, takže si je můžete pohodlně prohlížet na počítači, tabletu i mobilu.

Nově můžete využít naši online podporu pro zasílání nových požadavků a objednávání služeb. Vaše dotazy a požadavky nyní vyřídíme rychleji a efektivněji.
Připravili jsme pro Vás sekci s novinkami a aktualitami, kde budou zajímavé články a zprávy z oboru, důležité informace o provozu a plánovaných odstávkách služeb. Tato sekce Vám také poskytne užitečná doporučení a tipy.

Připravujeme pro Vás nový nástroj pro sledování statusu našich služeb. Díky tomu budete vždy informováni o aktuálním stavu našich služeb a případných výpadcích.
Doufáme, že Vám naše nové stránky přinesou lepší zážitek a usnadní Vám přístup ke všem našim službám a informacím.

Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na Vaše zpětné vazby a podněty pro další zlepšení!

Srpen 2024
image Jak vybrat ideální doménu pro váš web?

Jak vybrat ideální doménu pro váš web?

Výběr správné domény je jedním z nejdůležitějších kroků při vytváření webových stránek. Doména je nejen vaší online adresou, ale také vizitkou, která může rozhodnout o úspěchu nebo neúspěchu vašeho projektu. Špatně zvolená doména může být pro návštěvníky těžko zapamatovatelná, komplikovaná na zadávání do prohlížeče a může negativně ovlivnit vaši pozici ve vyhledávačích. Naopak, dobře zvolená […]

číst více...